?

Log in

No account? Create an account

Sun, May. 22nd, 2005, 06:25 pm
seepia: Perhosparvena aurinkotuulessa

Tämä yhteisö on ollut hiljaa aika tosi kauan. Ajattelin nyt sitten tänne purkaa tätä ajatusvyyhteäni vähäsen. Jos vaikka saisin rakentavaa palautetta. Mut siis.

Kun olen miettinyt, että olisi aika kiva tehdä Endless cosplay. Tarkoitan nyt siis niitä Sandmanista tuttuja personifikaatioita. Death, Dream, Despair, Destruction, Destiny, Delirium ja Derire. Noi on kyllä jotkut tosi hankalia (esimesim toi Despair ), mut siis. Ei niitä olisi kaikkia pakko tehdä. Olisi kuitenkin ihan kiva saada edes jonkinlainen porukka kasaan.

Toinen mitä olen miettinyt olisi Kingdom Hearts. Olisin aika innokas tekemään Halloween Town Soraa ja voi olla, että väsään sen kesän aikana Ropeconiin tai sitten syksyksi sarjisfestareille (olettaen, että ne järjestetään). Siihenkin olisi ihan kiva, jos olisi joku ryhmä noista hahmoita. Esim. Kairi on tosi helppo. Mut joo.

AI NIIN! Mietin myös Guuta tässä vähän aikaa sitten. Se olisi ainakin hauska. Ja kaikille vaan kasa Pokute-blushieita. :DD

Öh. Mut nii. Innostuin taas vähän. Voi olla, etten saa aikaan yhtään mitään. Mutta tulipahan sanottua nämäkin asiat julkisesti niin, että on ainakin joku, joka saattaa tulla potkimaan näiltä tiimoilta.

End of idiotism.

Sun, May. 22nd, 2005 06:47 pm (UTC)
otchu

laa~
Eipä ole Otchu mihinkään noista sarjoista tutustunut lähemmin, niin Otchusta ei ainakaan ole osallistujaksi noihin grouppeihin. :